LICHTSPRONG 2.0! door SANDRA ELISA MAES

LICHTSPRONG 2.0! is een poëtische performance over indianenvuur, die tropische Praagse lente, de politiek van licht, salvo’s naar de zon, hartsmuziek en liefde in vrijheid…

Het oeuvre van de Maasmechelse schrijfster Sandra Elisa Maes werd in 2014 genomineerd omwille van haar woordkunst en vertaald in diverse talen. Haar dichtbundels werden opgenomen als Vlaams Cultureel Erfgoed in de Hendrik Conscience Bibliotheek.

Met haar pen als wapen bereikte ze menig man, vrouw en kind in de straat als ook de Koning en staatsleiders van de Europese Commissie tijdens een internationale vredesconferentie als artiest van Peace Train.

Recent verbleef ze bij de Yawanawa-indianen in het Amazone-woud voor de research van haar roman. Daar beloofde ze hun boodschap van respect, verbinding, klimaatverandering en liefde over te dragen naar onze wereld.

Een performance vol licht van een gediplomeerd voordrachtkunstenaar onder regie van Ine Ubben.