Dvd Engels

Strike back. Season 6

Chris Ryan (naar het werk van), Alin Sumarwata (acteur), Warren Brown (acteur)

Strike back. Season 6

Chris Ryan (naar het werk van), Alin Sumarwata (acteur), Warren Brown (acteur)
De Britse inlichtingendienst Section 20 onderzoekt het neerhalen van een Russische bommenwerper in de Zuid-Chinese zee en de verdwijning van de nucleaire lading.
Titel
Strike back. Season 6
Andere titel
Chris Ryan's Strike back. Season 6
Naar het werk van
Chris Ryan 1961-
Acteur
Alin Sumarwata Warren Brown Daniel MacPherson
Taal
Engels
Uitgever
HBO, © 2019
2 dvd-video's
Speelduur
10 x 45 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Engels voor slechthorenden Cinemax productie
EAN
5051888247006

Besprekingen

De serie 'Strike back' begon in 2010, gebaseerd op het boek van Chris Ryan. De serie volgt de belevenissen van Section 20, een zeer geheime spionageafdeling van het Britse leger. De teamleden reizen de hele wereld rond om het internationale terrorisme te bestrijden. De opeenvolgende series hebben een eigen titel, het zesde seizoen heet 'Revolution' en wordt in IMDb en Wikipedia geteld als het zevende seizoen. De Brit Michael Stonebridge (Philip Winchester) en de Amerikaan Damien Scott (Sullivan Stapleton) uit de eerste vijf series hebben het team verlaten. Nieuwe personages zijn onder meer sergeant Samuel Wyatt (Daniel MacPherson) en sergeant Thomas McAllister (Warren Brown). Zij onderzoeken het neerhalen van een Russische bommenwerper in de Zuid-Chinese zee en de verdwijning van de nucleaire lading. Tien afleveringen.