Antwoord

Om de online diensten van de bibliotheek te kunnen gebruiken moet je éénmalig een Mijn Bibliotheek profiel aanmaken.

Stap 1: klik op de aanmeldknop en vervolgens op de link om een profiel aan te maken

Aanmeldscherm Mijn Bibliotheek

Stap 2: De naam van jouw bibliotheek staat normaal gezien ingevuld, als dat niet zo is geef je de gemeentenaam in van een bib waar je lid van bent.

Registratiescherm Mijn bibliotheek

Stap 3: Vul je bibliotheekkaartnummer in (= je rijksregisternummer OF je bibkaartnummer).
Vul je paswoord in (= je geboortedatum inclusief schuine strepen, dus bv. 01/01/1900).

Klik eventueel op het ? voor meer info.

Registratiescherm Mijn Bibliotheek

Stap 4: Vul de vereiste gegevens in. Je mailadres, gebruikersnaam en (nieuw) paswoord mag je zelf kiezen.

Registratiescherm Mijn Bibliotheek

Stap 5: Je krijgt een bevestiging te zien. Klik op de knop om terug te keren naar het aanmeldscherm.

Bevestiging registratie Mijn Bibliotheek

Stap 6: Je kunt je nu aanmelden met je zelfgekozen login en wachtwoord.

Aanmeldscherm Mijn Bibliotheek